Sve kategorije

Početna> Kompanija > 10 godina Bloomdena

10 godina Bloomdena

Generalni direktor Bloomden Bioceramics Anthony Tang pridaje veliki značaj razvoju tehnologije i nadogradnji proizvoda, te lično učestvuje u razvoju proizvoda kompanije.

Kompanija je akumulirala tehnologiju istraživanja i razvoja više od 6 godina u oblasti keramičkih materijala za protezu i ima mnogo patenata. U ovom projektu korišćeno je 9 različitih praškastih materijala na porculanskom bloku, što proizvod čini bližim prirodnim zubima po izgledu propusnosti i promeni boje, uz što estetski efekat. Istovremeno, fizička i hemijska svojstva zuba su veća od istih proizvoda, čineći sveobuhvatnu konkurentnost proizvoda snažnijom.

Preduzeće ima kompletan set opreme za protetske porcelanske blokove od prerade praha, suvog pritiska, izostatskog pritiska i procesa predsinterovanja. Istovremeno, poseduje i kompletan set opreme kao što su mašina za rezbarenje, brusilica/peć za visokotemperaturno sinterovanje i drugu opremu potrebnu za obradu proteze u zadnjem delu. Ima univerzalnu mašinu za mehaničko ispitivanje, tester tvrdoće, tester gustine i drugu opremu za fizičko i hemijsko ispitivanje u opremi za detekciju, i ima kompletan set opreme integrisan sa istraživanjem i razvojem i proizvodnjom, kako bi se obezbedila garancija za konkurentnost proizvoda kompanije.


Za više informacija, kontaktirajte:

Anthony Tang

Generalni direktor

Bloomden Bioceramics

+ 86 176 5248 6857

Pošaljite e-poštu Anthonyju Tangu


Kontakt


(86) 731-8421-2982

Ured u Kini: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD : 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine Kalifornija 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com