Sve kategorije

Početna> Kompanija > O Bloomdenu

O Bloomdenu

Bloomden Bioceramics je stvorena 2012. godine sa konceptom pružanja visokokvalitetnih proizvoda od cirkonijum dioksida za međunarodne dentalne laboratorije i distributere kroz saradnju sa stranim kupcima u cilju poboljšanja kvaliteta i smanjenja troškova proizvoda.

Nakon više od 10 godina prerade praha od cirkonijuma u materijale za proteze od cirkonijuma koji zadovoljavaju standarde međunarodnog sistema sertifikacije, naši proizvodi od dentalnog cirkonijuma sada mogu da se održavaju dugoročnom isporukom stranim kupcima, povećanim tržišnim udelom i nadograđenim povezanim proizvodnim tehnologijama kako bi se osiguralo zadovoljstvo kupaca, nastaviti da privlači više novih kupaca, razvija više novih tržišta i stalno teži stvaranju moćnog tržišnog okruženja za strane kupce kako bi zadovoljili potrebe kupaca i kvaliteta.

Prema nepotpunim statistikama, od 2012. godine isporučili smo stotine tona cirkonijum blokova kupcima širom svijeta, koristeći najkvalitetniji cirkonijum u prahu i visokokvalitetne prese. Uz podršku tima keramičkih inženjera, Bloomden Bioceramics je u mogućnosti da proizvodi konstantno visokokvalitetne blokove od cirkonija. Naši blokovi od cirkonija su 100% pažljivo pregledani prema ISO certificiranom sistemu kvalitete.

Bloomden Bioceramics proizvodi i obrađuje različite blokove od cirkonijum dioksida za restauraciju zuba, uključujući bijele cirkonijumske blokove, prethodno obojene cirkonijumske blokove, višeslojni cirkonijum sa gradijentom boje, itd. Proizvodi imaju visoku čvrstoću, visoku propusnost, visoku simulaciju i estetske karakteristike. I može ga učiniti kompatibilnim sa CAD/CAM sistemom za glodanje.

Preduzeće poseduje kompletnu opremu za obradu proteza, suvo presovanje, izostatičko presovanje i predsinterovanje. Istovremeno, poseduje i kompletan set opreme kao što su mašine za graviranje, brusilice/peći za visokotemperaturno sinterovanje i tako dalje za obradu proteza. Što se tiče opreme za ispitivanje Poseduje opremu za fizičko i hemijsko ispitivanje kao što je univerzalna mašina za ispitivanje, tester tvrdoće, tester gustine itd., kao i kompletan set opreme za istraživanje i razvoj i proizvodnju, što garantuje konkurentnost proizvoda kompanije.

Generalni direktor kompanije je stručnjak koji je u oblasti keramike za proteze više od 15 godina. Istovremeno, on je šef koji se fokusira na inovacije proizvoda i tehnološke inovacije. Stručnjaci i profesori u oblasti nemetala imaju kooperativni odnos kako bi kompaniji pružili tehničko vodstvo i stručno vodstvo. Istovremeno, kompanija je izgradila tim inženjera sa bogatim iskustvom u istraživanju i razvoju u oblasti keramike kako bi pružila garanciju za istraživanje i razvoj i kreiranje tehnologije proizvoda.


Potvrde

FDASFDA

               FDA SFDA



Kontakt


(86) 731-8421-2982

Ured u Kini: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD : 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine Kalifornija 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com