Sve kategorije

Početna> Kompanija > Bloomden Philosophy

Bloomden Philosophy

Od 2012. godine posvećeni smo pružanju najboljih dentalnih cirkonskih blokova i podrške u industriji. Prihvaćamo napredak u tehnologiji višeslojnog cirkonija i naši kupci koriste mnoge višeslojne cirkonijeve blokove za dizajn i proizvodnju miliona zubotehničkih laboratorijskih i kliničkih kućišta. Pored naših visokokvalitetnih sistema, Bloomden Bioceramics je priznat u cijelom svijetu kao 3 najbolja dentalna izvoznik cirkonijum blokova iz Kine koji ima iskusne i obrazovane timove za prodaju i tehničku podršku.

Naš osjećaj posvećenosti je očigledan u svim našim odnosima - od distributera do krajnjih korisnika klinika i šire. Naša posvećenost razvoju i njegovanju dugoročnih odnosa s našim svjetskim distribucijskim kanalima osigurava da će naši kupci uvijek imati na raspolaganju najiskusnije profesionalce za prodaju i podršku dugo nakon početne prodaje.

Kako se tehnologije razvijaju i potrebe kupaca postaju sve sofisticiranije, shvaćamo važnost kontinuiranog tehničkog istraživanja i razvoja u industriji restauracije od cirkonija zuba.Kako možemo pružiti ovaj nivo posvećenosti i usluge? Bloomden, kao kompanija, ne bi bio lider u ovoj industriji da nemamo tim izuzetno posvećenih i talentovanih zaposlenih. Posljednji put smo rangirani među prva 3 u izvozniku dentalnog cirkonija iz KineDvije godine i napreduju u narednoj godini. Prema našim zaposlenima postupamo pošteno i s poštovanjem, tako da se oni zauzvrat ponašaju na isti način prema našim klijentima.

U Bloomden Bioceramics ono što radimo shvatamo veoma ozbiljno. A ono što radimo je tehnološki proboj, kao što je istraživanje ravnoteže translucencije i snage, izdržljivosti i estetike, naši inženjeri i tehničari koji vode tehničke smjernice i proizvode proizvode od cirkonija i drugu CAD/CAM opremu koju trebate na najbolji način. Vaše tržište, dok istovremeno stvaramo radno okruženje koje omogućava našem timu da na najbolji način usluži naše kupce - prije, za vrijeme i nakon prodaje.


Kontakt


(86) 731-8421-2982

Ured u Kini: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD : 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine Kalifornija 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com