Sve kategorije

Početna> Kontakt

Kontakt

Započnite posao sa cirkonijom

Dentalna CAD/CAM restauracija cirkonijumom je profitabilan način za pokretanje poslovanja u rastućoj industriji za koju su potrebna samo mala ulaganja.

Dentalni CAD/CAM blokovi od cirkonijuma su toliko jednostavni za upotrebu da ćete ih moći početi koristiti za tren oka, a toliko su pristupačni da se obično sami isplate u kratkom vremenu! Bilo da odaberete da otvorite poslovni prostor ili radite u zubotehničkoj laboratoriji, pronaći ćete restauraciju od cirkonija za zube kao profitabilan novi način da započnete Dental CAD/CAM posao restauracije od cirkonija.

AAA

Šta mi je potrebno za pokretanje posla?
S cijenama koje počinju ispod 1,000 USD, možete započeti s poslovanjem za kratko vrijeme. Sve što vam je potrebno su dentalni blokovi od cirkonija, vaše vlastite prostorije, ako imate CAD/CAM opremu ili alate kao što je glodalica ili čak počevši od zubarske laboratorije.
Je li to isplativo?
Kad god možete dodati vrijednost dentalnim blokovima od cirkonija ili drugim CAD/CAM proizvodima Bloomden Bioceramics, vaš profit može naglo skočiti. Imamo kupce koji su platili dentalne cirkonijeve blokove ili druge CAD/CAM proizvode! Sa blokovima od cirkonija u rasponu od 1,000 do oko 50,000 dolara, i sa istim zadivljujućim kvalitetom zubnih krunica ili mostova iz svakog bloka, saznat ćete zašto ljudi širom svijeta otkrivaju potencijal profita od dentalnih cirkonskih blokova ili drugih CAD/ CAM proizvodi.
Koje materijale mogu koristiti za blokove od cirkonija?
Sjajna stvar u pokretanju poslovanja sa CAD/CAM cirkonijum blokovima za zube je to što su Bloomden Bioceramics dentalni cirkonijum blokovi toliko svestrani. Sa jednom mašinom za glodanje možete glodati zubne krunice, mostove, inleje, onleje, coping ili implantate i još mnogo toga. Ograničeni ste samo svojom maštom!
Kako mogu saznati više?
Ispunite formular da biste dobili naše kratko upoznavanje sa Bloomden cirkonijum blokovima po različitim vrstama sistema, dimenzijama.

Kontakt


(86) 731-8421-2982

Ured u Kini: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD : 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine Kalifornija 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com

GET U TOUCH